The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: Manedsoversikt - Turbulence Ahead?

En sen-måneders rally tillatt munis bokføre positiv ytelse numbers i juni, retur 0.09%. For 2014, har resultatene vært en imponerende 6.00%. Men siste månedlige avkastning har vært på en nedadgående trend, og vi tror munis vil trolig kamp for å kopiere den sterke H1 2014 resultater. Coincidentally, kommer dette tregere ytelse som Federal Reserve går en periode hvor det kunne vurdere hvordan best kommunisere sin pengepolitikk "Avslutt" strategi uten en gjentakelse av den 2013 "taper raserianfall." Federal Reserve, på sitt siste møte, gjentok at gjeldende imøtekommende pengepolitikk vil være på plass for en betydelig periode som økonomien langsomt gjenvinner. Som blir sagt, med nyere sterkere Sysselsetting og inflasjon opplesninger, mer hawkish medlemmene av Federal Reserve er rastløse analytikere er sliping tennene over Federal Reserve falle bak kurven (inflasjon) og selv Fed Chair Janet Yellen advart mot å bli selvtilfreds fordi priser ikke vil bli lav alltid. Vi tror fortsatt rente normalisering vil ta år og vil være en ujevn prosess. Men som Fed foredler beskjed plan, kan markeder oppleve litt turbulens. Vi anbefaler investorer dra nytte av disse periodene av volatilitet legge obligasjoner til sine porteføljer til billigere priser.

I denne utgaven av Municipal Market Insight:

Muni pilarer for støtte har nylig vist tegn på stress. Vi tilbyr våre tanker eller bekymringer, på hva vi ser som noen sprekker begynner å danne i noen av faktorene som har støtte muni markedet i de siste månedene.

Pension finansiering mangler roil muni markedene og skremme investorer. Vi ta den Pension finansiering Conundrum og gi klarhet og vårt perspektiv.

Har noen hørt det er et valg i høst? Vi tilbyr våre tanker på nylige tap av tidligere House Majority Leader Eric Cantor og mulig implikasjonene for muni markedet.

Våre månedlige Samveldet av Puerto Rico oppdateringen dekker regjeringens allmennaksjeselskap gjeld håndhevelse og Recovery Act, som er utformet slik at visse regjeringen-relaterte selskaper å reforhandle vilkårene i utestående gjeld. Vi diskuterer også regjeringens rask respons til budsjett manglene.

Forsikring kommentarer av en bevegelse arkivert av flere forsikringsgivere forsinke Detroits konkurs rettssaken.

Kommunale markedet overskriften hendelser gir klarhet på siste nyhetene dekker Detroit og staten Michigan, staten New Jersey, New York State og har byen av New York Metropolitan Transit Authority, San Bernardino, CA, og jomfruøyene.

RBC Wealth Management-USA er en ledende full-service investering, rådgivende og formuesforvaltning fast, med kontorer i fellesskap fra kyst til kyst. Finn ut mer om oss ved å lese noen av våre nyhetsinnslag.