The Woo Group Review RBC Wealth Management Hong Kong USA – Ledelse Etter Hverandre

RBC’s asset management business er blant de raskest voksende i verden, og den videre utviklingen av dette vellykket, leverageable business er sentralt for RBC er global vekst planer, sa Lewis. John’s beslutning om a starte denne ledelse etter hverandre reflekterer styrken i RBC GAM og den talentfulle global management team han har bygget. Damon og Alex er gjennomforte ledere med lang erfaring, og denne overgangen blir somlos for vare ansatte og vare kunder.

Bade Williams og Khein har omfattende tenures med RBC GAM:

Damon Williams ble med Phillips, hager og Nord Investment Management (PH&N IM) i 2005; selskapet ble kjopt opp av RBC i 2008. Han har servert siden 2009 som leder av RBC GAM er institusjonelle virksomheten globalt og president av PH&N IM.

Alex Khein ble med BlueBay Asset Management i 2004 og ble utnevnt administrerende direktor i 2005. BlueBay ble kjopt opp av RBC i 2010. Khein vil forbli som partner og administrerende direktor i BlueBay, en stilling han har hatt siden 1. januar 2014.

“Jeg er ydmyket og privilegert som har hatt mulighet til a tjene de ansatte og klienter av RBC GAM som administrerende direktor i lopet av de siste seks ar,” sa Montalbano. “Jeg har full tillit til at Damon, Alex og RBC GAM’s management team vil effektivt lede organisasjonen som det fortsetter a vokse, konkurrere og ytterligere forbedre investeringen evner. Jeg er beaeret over abli spurt av George Lewis for a hjelpe denne overgangen over de kommende ar, og til a ta pa andre ansvar til a bidra til RBC’s fremtidige vekst.”

“John har hatt en eksepsjonell fartstid som konsernsjef,” sa Lewis. “Han har ledet RBC GAM fra grunnleggelsen i 2008 – via sammenslaing av RBC Asset Management, Phillips, hager og Nord Investment Management og Voyageur Asset Management – til anskaffelse av BlueBay Asset Management i 2010 og utover. RBC GAM har hatt en jevn bane gjennom denne tidsrammen, selv innenfor utfordrende markedsforhold, med sterk vekst i aktiva under administrasjon, investering ytelse og evner, og internasjonal utvidelse. I dag, RBC GAM er en ledende global asset manager med over C$350 milliarder dollar i aktiva under administrasjon og 23 investeringer team i Nord Amerika, Europa og Asia.” som

nestleder av RBC rikdom Management, Montalbano vil stotte forretningsutvikling og spesielle prosjekter for RBC rikdom Management og andre RBC bedrifter, samt gi rad og rad til co-Direktører av RBC GAM og til Mr. Lewis, spesielt med hensyn til fusjon og oppkjop muligheter for RBC GAM.