The Woo Group Hong Kong USA: Arbeidsplassen funksjonshemming mer vanlig enn kanadiske arbeidstakere tror

RBC Wealth Management Newsroom Review

Kanadiske arbeidere undervurdere vesentlig sannsynligheten for at de blir deaktivert, ifølge en fersk RBC forsikring undersøkelse. Nesten halvparten av kanadiske arbeidere (45 prosent) mener at funksjonshemming forekommer sjelden, men funksjonshemming er mer vanlig enn kanadiere innser. Faktisk, ett i syv kanadiere er deaktivert og en-av-tre arbeider kanadiere vil oppleve en periode av funksjonshemming varer lenger enn 90 dager under deres arbeider lives.

"Når det gjelder funksjonshemming, hva kanadiere vet kan skade dem," forklarer Mark Hardy, senior manager, liv og leve fordeler, RBC forsikring. "Forskning indikerer at kanadierne er altfor optimistisk unngå funksjonshemming og at mangel på forståelse forsterker behovet for mer utdanning rundt dette."

Funksjonshemming definert-ikke hva du tror

Når det gjelder å definere (åpner PDF i nytt vindu) hva en funksjonshemming er, fleste kanadiere vurdere fysiske ulykker (72 prosent) og tilknyttet ulykker (64 prosent) være en funksjonshemming. Bare 45 prosent av kanadierne kartlagt vurdere depresjon være tror en funksjonshemming og mindre enn en tredjedel at angst (30 prosent) og diabetes (21 prosent) er en funksjonshemming.

"Det er en feilaktig oppfatning at funksjonshemninger tendens til å være katastrofale i naturen-forårsaket av engangs, traumatisk. De fleste kanadiere anerkjenner ikke at felles, kroniske tilstander som psykiske lidelser forårsake flertallet av funksjonshemminger. Faktisk, mindre enn 10 prosent av funksjonshemminger er forårsaket av ulykker,"sier Hardy.